Diensten

Wat doen wij?

De behandeling

Als wij een voertuig cosmetisch behandelen is het mogelijk dit in onderdelen te laten doen, maar kunt u ook kiezen voor een totaalbehandeling. Bijvoorbeeld;

- het verwijderen van krasjes;
- het verwijderen van hars, verfspatten en ijzerdeeltjes;
- alleen de bekleding reinigen;
- het interieur reinigen en eventueel met een ®Teflon-laag behandelen;
- de motor ontvetten;
- de buitenkant in de was zetten;
- de buitenkant verzegelen d.m.v. een lakpantser;
- Kunststof delen aan de buitenkant spuiten.

Totaalbehandeling

Bij een volledige behandeling beginnen wij met het ontvetten van het motorcompartiment. Vervolgens wordt al het plaatwerk in de vloeibare was gezet. De deurstijlen en de stijl van de vijfde deur of kofferbak worden gereinigd. Deze stijlen worden tevens in de vloeibare was gezet. Het interieur wordt gestofzuigd en de bekleding wordt gereinigd (inclusief de vloer(matten) en hemelbekleding). Het kunststof wordt behandeld met een kunststof veredelaar, welke enigszins antistatisch werkt en het materiaal een nieuwe uitstraling geeft. Tevens kunt u door ons nare luchtjes, zoals rooklucht of de geur van uw huisdier laten verwijderen.

De buitenkant wordt gepolijst om zo de topkrasjes te verwijderen. De buitenkant wordt vervolgens behandeld met was, dan wel verzegeld met een lakpantser. Het kunststof van de buitenkant wordt dan gereinigd en veredeld. Velgen en de banden krijgen uiteraard ook een grondige schoonmaakbeurt. Tenslotte worden ramen aan de binnen- en buitenkant goed schoongemaakt en volledig ontvet.

Na dit alles zult u uw ogen niet geloven!! Uw auto lijkt echt weer als nieuw. Wij zien dan ook dagelijks de verraste gezichten van onze klanten.

De totale behandeling duurt 1 dag.
Tussen 08.00 uur en 09.00 uur kunt u de auto brengen.
Tussen 16.00 en 17.00 uur kunt u uw juweeltje weer komen ophalen.

Voor autodealers hebben wij een haal- en brengservice.