Over KCC

In 1988 is ons bedrijf van start gegaan. Destijds slechts met 2 man en bruisend van motivatie. Het pand aan de Benedenstraat 71 in Den Haag is nu na 14 jaar nog steeds onze bedrijfslocatie. We zijn gestart toen in Nederland professioneel autopoetsen reeds een begrip was, maar onze liefde voor auto’s gaf ons het geloof dat we iets extra’s in de vingers hadden.

Onze eerste klanten waren autobedrijven uit de buurt die een al verkochte auto in showroomstaat aan hun klanten wilde afleveren. Een professioneel gepoetste auto is natuurlijk een sieraad voor het oog en de trotse koper heeft echt het gevoel dat hij/zij in een nieuwe auto stapt. Om die reden groeide ook het aantal particuliere klanten. Bij het verkopen van een auto is een perfect gepoetste auto natuurlijk een groot voordeel. En door de gebruikte materialen blijft een auto langer in een goede staat. De lak heeft het in ons natte landje tenslotte hard te verduren.

De oorspronkelijke naam Kerketuinen Car Cleaning hebben wij altijd gehandhaafd omdat het precies zegt wat wij zijn en waar wij gehuisvest zijn. Wel is onze bedrijfsvoering in de loop der jaren veranderd. Wij gingen over van alleen autopoetsen naar uitbreiding van onze diensten zoals de reconditionering van voertuigen, plus dat wij steeds meer mogelijkheden kregen zoals lakpantsers en cosmetische lakschadebehandelingen. We zijn dan ook nog lang niet uitgegroeid. We barsten van de plannen en de energie, dus kijk verder op onze site of kom eens vrijblijvend langs!!