Prijslijst

Kerketuinen Car Cleaning heeft om het u gemakkelijk te maken een totaal overzicht van ons aanbod samengesteld. Uiteraard kan in onderling overleg een pakket op maat samengesteld worden. Als u een keuze hebt gemaakt of als u alleen meer informatie wilt, belt u ons dan gerust. Desgewenst kunt u met het e-mail formulier op deze site ook contact opnemen. Wij doen ons best u zo snel mogelijk antwoord te geven.

Poetsbeurt
Een complete reiniging van de buitenkant en binnenkant van uw auto is al mogelijk vanaf € 130,- (exclusief BTW). Tevens is het mogelijk om nare geuren, hondenharen, boomhars en sticker restanten te verwijderen, deze mogelijkheden zijn optioneel. Mocht u nog vragen hebben neem dan gerust telefonisch contact met ons op. Ook voor een poetsbeurt op maat kunt u ons benaderen. Wij zullen dan in overleg met u een op maat gemaakt pakket samenstellen.

Mogelijkheden
Wij beschikken ook over de expertise tot het verwijderen en repareren van steenslag, leerbehandelingen, verwijderen van verf spatten en ijzerslijpsel.

Service
De auto ´s morgens tussen 8 en 9 uur gebracht betekent in bijna alle gevallen dat deze dezelfde dag weer klaar is. Onze openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur.